Zondag 10 juni 2018

Op tijd uit de veren … na het ontbijtje zijn we naar Departure Bay gereden … van hier zijn we dan om 10.30 u met de ferry terug naar het vasteland gevaren nog een laatste keer uitkijken naar walvissen of orka’s … maar helaas niets, helemaal niets …Toch wel een beetje koud hoor op de boot …

Nog even naar de Skyline van Vancouver kijken …

Vandaag begint eigenlijk het tweede deel van onze reis … op weg naar de Rockies …

Net over de middag waren we terug op het vaste land en reden we richting Whistler … Onderweg passeerden we het dorpje Squamisch nog … hier zijn we even gestopt voor de Sea to Sky Gondola … en de zon is van de partij …Dit is het zicht op Howe Sound vanaf de top …

Hierboven kan je een mooie wandeling maken, maar dan moet je deze hangbrug over … shit …

Ozze Pat vindt het weer super e … die loopt en springt op die brug als ge’m laat doen …

Al mijne moed bijeen geschraapt se … stoer e … groen lachen zulle …

Tijdens de wandeling kwamen we Knabbel tegen … een grondeekhoorntje …De zon is dan wel van de partij maar het is toch wel koud boven …Tijdens de wandeling konden we even op dit viewdeck gaan kijken … weer lekker hoog zalle ….

En nog een selfietje …

Deze mooie vogel komt even goeie dag zeggen … het is een Steller’s Jay of een Stellers gaai …. Plots veranderd het weer terug een beetje … dus terug de brug over ….

Woehoe stoer doen ….

En met de lift terug naar beneden …

verder naar ons hotel, The Coast Blackcomb Suites at Whistler ….